Nederlands Engels

Footer vinkje

Over De Borst International B.V.

Op 1 maart 1993 heeft de oprichter Nico de Borst het bedrijf De Borst Financiele Diensten ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Administratiekatoor BosMos. BosMos is een verwijzing en combinatie van de namen van Nico de Borst en Sabine Mosheuvel. In eerste instantie groeide het bedrijf sterk en sinds enige jaren is er jaarlijkse groei in de omzet maar wordt er ook gekeken naar andere vormen van groei. Daarmee bedoelen wij de overname van een of meerdere bedrijven in deze sector. 

Om ook internationaal aan de weg te timmeren heb ik besloten om onze internationale activiteiten in de land- en tuinbouw in deze B.V. te laten samenkomen. Mijn jongste zoon Mark is samen met mij aandeelhouder in de B.V. en mede door zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam willen wij onze plaats in de toekomst veroveren in deze sector.

Mijn oudste zoon Nick is afgestudeerd piloot en het was voor hem na het behalen van zijn brevet bijna onmogelijk een baan te vinden in de luchtvaartsector. Wij kwamen in 2015 in contact met een man uit Bosnie Herzegovina, die een eigen luchtvaartschool in Sarajevo bezit. Na een eerste bezoek in mei 2015 hebben we samen met hem besloten om een air taxi bedrijf in Bosnie Herzegovina op te zetten. Ook in deze sector is veel te doen en willen wij onze plaats in de tokomst te veroveren.

 

 

 

Nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe website van De Borst International BV. Door deze gloed nieuwe ... Lees meer »

De Borst Investments